21 Diner DJ-Arno

Zeau,

Op deze donkere septemberavond krijg je al snel de neiging om terug te denken aan die heerlijke zomer van afgelopen jaar. Al snel gaan die gedachten uit naar de avond dat we op 22 juli jl. welkom waren in Ospel te Limbaargh. Onder genot van een subtropische bui namen de Heeren van Heerendispuut Excessive plaats onder de tent in de achtertuin van huize Van Hooren.

Naast dat we genoten hebben van verschillende delicatessen, was er ook ruimte voor mooie verhalen van zowel de vrienden van thuis, Heerendispuut Excessive en natuurlijk de familie. Dit laatste werd een keurige rijm die ons door Djarno’s jeugd heen hielp. Chapeau daarvoor!

Nadat alle Heeren voorzien waren van een goedgevulde buik, was het tijd om met een volledig afgehuurde pauperlimo te vertrekken richting het vertrouwde Brabant: Eindhoven!

Eenmaal aangekomen in Eindhoven hebben we meer dan ons best gedaan om de boel naar de graftyfus te helpen, ik denk dat onze missie wel geslaagd is. Djarno en familie, harstikke bedankt voor de gastvrijheid en het diner!

Met Groene Groet,

BL