Brut Beschuit Cantus

Zeau, 

Het was vrijdag 6 uur, enkele Heeren hebben net hun pizza van de buren ingeslikt en de eerste pullen en glazen werden alweer gevuld met goudgeel gerstenat. Dit was natuurlijk een uitstekend idee omdat we een uurtje later de keeltjes mochten volgooien op de Brut Beschuit Cantus. Voor oudere leden Jaap, Ebbers en Mitchel was dit ook weer een gouden kans om aan te sluiten aan de cantustafel. Met 18 man sterk werd het Wilhelmus ingezet, waarbij 1 lid even vergat dat hij niet het ledenlied aan het zingen was. 

Jan Klaassen, Per Spoor en zelfs Macklemore mocht even de revue passeren. Het bier vloeide rijkelijk en zelfs Jeffrey mocht deze keer de cantus afmaken door het niet hogerop te zoeken.

Het feestje na de cantus was meauj heb ik van horen zeggen, aangezien bij mij om 21:30 het licht uit ging. Ook hebben nog enkele dappere Heeren in de BP nog een dansje gewaagd en zijn ze hier nog 2 stations ingecheckt in de bacotrein. 

Het was weer een magischmeauj feestje en als iemand de sleutels/fiets van Mitchel nog vindt. Stuur ons even een berichtje!

Mgg,

JMO