CDT 2018

Zeau,

Na het ULV overleefd te hebben, mochten de Heeren alweer naar het volgende “hockey” feestje. Coupe des Tempeliers staat al jaren vast op de planning bij Heerendispuut Excessive en ook dit jaar waren we aanwezig.

Met zulk goed weer moest er natuurlijk wel geborreld worden op het dakterras van de slangenkuil. Veelal leden lieten het afweten maar onze mensenvriend Siebe trok even een blik leden voor een dag open en zo konden we toch met een veel Heeren en Heren de dames van Dylectus verwelkomen op Huisch.

Na een geschiedenislesje als allereerste speech van onze Hasanzitter werden de vrouwen soppend nat van de cadeau’s. Er is over en weer ontzettend veel gebeld en ook de sambuca van de dames deed wonderen voor de kater van de dag ervoor.

Na de grondpizza broodjes knakworst en al een voorproefje van de NS in de vorm van de bacotrein. was het alweer tijd om met het gehele zooitje ongeregeld de burgerrups in te gaan. Waar we 2 jaar geleden lieftallig verzocht werden om de trein te verlaten mochten we dit jaar gewoon in een keer door naar Nijmegen. Wel vond Bef het nog even nodig om de gehele coupe te trakteren op een bierdouche tot 3 keer toe, maar dat zijn bijzaken.

Op het terrein vloeide het bier rijkelijk en gingen de dansjes soepel. Heerendispuut Excessive was als vanouds weer overal en nergens en rond een uur of 10 was heel Excessive HAAAAAGELEVOL. Ook uw verslaggever was al vroeg op de avond af en kan van de avond niets meer herinneren. ZUIPEHH!

MGG,

JMO