Eerste Borrel 2017-2018

Zeau,

Het is maandag middag 16 oktober, de zon schijnt en het is gewoon 23 graden. Ook was op deze heugelijke dag natuurlijk de eerste borrel van Heerendispuut Excessive.

De hele dag waren enkele Heeren al van alles aan het sjouwen om ervoor te zorgen dat het een memorabele avond voor iedereen werd. Na enige problemen met het bier, maar door snel denkwerk van de Leden kon het geweldige feestje stipt om 6 uur beginnen.

Na enig geborrel konden de Heeren van Heerendispuut Excessive en uitgenodigde eerstejaars aanschuiven voor een geweldige BBQ geregeld door de lieftallige sjaars van Heerendispuut Excessive en Mister Ray Charles himself. Flipkoning Overbeeke bleef lekker in zijn stoel zitten, want die had van het weekend al genoeg burgers gezien. (Wel vond hij het nodig om de serveersters er even op te attenderen dat er wel erg weinig vlees zijn kant op kwam).

Nadat iedereen zichzelf Helmondje rond gegeten had, was het tijd om te vertrekken naar het meauje Paris. Hier kregen de eerstejaars een hele meauje presentatie te zien over de huidige Heeren van Heerendispuut Excessive. Nadat de Leden zichzelf gepresenteerd hadden mochten ook de eerstejaars even een lullenpot houden over wie zij nu werkelijk waren. Vervolgens werd de avond afgesloten met de geweldige vrouwen van vrouwendispuut Lieve Lust.

Eerstejaars, Lieve Lust en Roger bedankt voor deze geweldige avond! We hebben weer genoten!

 

Met Groene Groet,

JMO