Excessive Nieuwjaars Diner

Zeau,

Na een jaar met torenhoge uitgaven waar het datediner onder moest wijken in verband met Lustrum V, waren de wederhelften van de Heeren van Excessive in 2019 voor de verandering weer welkom. Het datediner nam zoals gewoonlijk plaats op een externe locatie, dit jaar werd Villa de Vier Jaargetijden onveilig gemaakt.

Bijna iedereen kwam aanzetten met aan zijn zijde een lust voor het oog in de vorm van een vrouw. “Bijna?”, hoor ik u zichzelf hardop afvragen… Ja, bijna. Er waren twee Heeren die zo gezellig zijn dat ze helemaal geen date nodig hebben. Jaap en Dennis, van harte welkom! Een koppel moest bijna met zijn drieën komen, maar wisten net op tijd een oppas te regelen! Mams en paps, chapeau dat jullie aanwezig waren bij het diner!

Eenmaal aangeschoven had de commissie een woordje voor ons. Hannes heeft zijn uiterste best gedaan om iedereen in een grafstemming te lullen door te oreren over moeilijke tijden en zelf bijna een paar traantjes weg te pinken, maar dat kon de avond gelukkig niet bederven.

Na een visstickie van de plaatselijke visboer naar binnen geharkt te hebben was het tijd voor het heaufdgerecht. Tragische mededeling hierbij is dat er een aantal Platonen voor gesneuveld zijn. Desalniettemin was de varkensnek verrukkelijk! Dit eten ging natuurlijk gepaard met de nodige wijntjes, die de Heeren en hun dates hadden klaargestoomd voor de derde helft in de stad.

Het initiële plan om ons het leplazarus in te zuipen in Parijs werd gedwarsboomd door een aantal verdwaalde Platonen. Een carnavalsvereniging maakte toegang tot de stad onmogelijk. De tocht werd vervolgd naar de Prins. Hier waren de dozen Flügel, goudgele pretcilinders en microfoons niet aan te slepen. Hier werd tot in de late uurtjes doorgefeest en daarna kroop iedereen (hopelijk samen) onder de klamme lappen.

Een speciaal dank aan de dates, maar ook zeker aan Joost en Siebe, de commissie, voor het mogelijk maken van deze avond!

 

Met Groene Groet,

 

BL