21-Diner

De grens van 21 lentes is een magische. Om dit op de juiste manier te vieren geven Heeren van Excessive een 21-diner. Op dergelijke diners bezoeken we het ouderlijk huisch van de jarige job om daar van een heerlijk gangendiner te genieten. Vervolgens duiken we het plaatselijke nachtleven in om te kijken waar diegene vroeger heeft leren zuipen.

Borrel

We reizen gezamenlijk met de slaapzak op de rug af naar iemands ouderlijk huisch. Dit kan in het zuidelijkste puntje van Limburg zijn, maar de rivieren worden ook getrotseerd om het wat hogerop te zoeken. Aangekomen ontvangen de Heeren, die keurig jasje dasje gekleed zijn, een welkomstdrank en een kleine rondleiding door het huisch.

Eten

Iedereen is vrij voor de invulling van diens gangendiner. Zo variëren de menu’s van plaatselijke delicatessen, tot een gerecht uit ieder subtropisch land dat bezocht is.  Tijdens het etentje wordt er tijd gemaakt voor een speech van de ouders en een speech vanuit het dispuut, om te checken of de ervaringen met de jarige een beetje overeen komen in beide kampen.

Stappen

Als de Heeren voorzien zijn van een heerlijk etentje, is het tijd om te testen of er nog een beetje te stappen valt in de gehuchten waar de leden opgroeiden. Met bussen vertrekken we naar steden als Breda, Eindhoven en Maastricht om daar de bloemetjes buiten te zetten.