borrels

borrels

Geregeld organiseren wij als dispuut borrels met damesdisputen uit heel Nederland. In onze meauje borrelkamer ontvangen we de dames voor een borrel in Tilburg, maar vaak genoeg pakken we de trein/burgerrups om ons gezicht te laten zien in andere studentensteden die ons land rijk is!

Themaborrels

Om niet alleen maar een beetje saai goudgele rakkers achterover te tikken, worden borrels vaak in een mooier jasje gestoken. Thema’s als pauperdisco, carnavalsborrels en cocktailnights passeren allemaal de revue!

Studentenfestivals

Ieder jaar zijn we te vinden op de mooiste studentenfestivals binnen en buiten Tilburg. Jaarlijks staan we te flaneren op Coupe de Tempeliers, Pallieter Hockey toernooi en La Copa Maastricht!

Toernooien

Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, weten de Groene Heeren wel wat dat betekent: "een duistere periode wordt achter ons gelaten en het jachtseizoen is geopend". De Heeren mogen hun talent op de velden weer aan de buitenwereld laten zien. Of dit nu in het brandende zand bij een beachvolleybal toernooi is , in de stromende regen bij de hockeyvelden in Nijmegen, met een heerlijk koud pilsje in de hand of achter de tand, de mannen zijn van de partij!

Why Outdoor Adventure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

What You Get

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.