Borrels, borrels en borrels!

Geregeld organiseren wij als dispuut borrels met damesdisputen uit heel Nederland. In onze meauje borrelkamer ontvangen we de dames voor een borrel in Tilburg, maar vaak genoeg pakken we de trein om ons gezicht te laten zien in andere studentensteden die ons land rijk is! 

Themaborrels

Om niet alleen maar een beetje saai goudgele rakkers achterover te tikken, worden borrels vaak in een mooier jasje gestoken. Thema’s als pauperdisco, carnavalsborrels en cocktailnights passeren allemaal de revue!

Studentenfestivals

Ieder jaar zijn we te vinden op de mooiste studentenfestivals binnen en buiten Tilburg. Jaarlijks staan we te flaneren op Coupe de Tempeliers, Pallieter Hockey toernooi en La Copa Maastricht!

Sporttoernooien

Omdat het studentenleven meestal slecht nieuws is voor de conditie, proberen de mannen van Excessive in topconditie te blijven door deel te nemen in uiteenlopende sporttoernooien. Sporten als voetbal, hockey en beachvolleybal staan ieder jaar op de kalender!

Buitenland

Ook gaan we met enige regelmaat naar andere steden of het buitenland voor een borrel. Met dank aan www.vipbus.nl voor de uitstekende service.