Lustrum vI

Lustrumthema ~ discretie

Eeuwen geleden gingen Zij, om geheimen te horen, in de vroege ochtenddauw zitten. Wanneer men geacht wordt te slapen, voor de dag en het werk en het gebabbel, fluisteren de Heerschappen. Wie stilzit, zwijgt, scherp luistert, zou in de vreemde geluiden kunnen horen wat gezegd wordt en niet voor de mensen bestemd is. 

Wie zijn oor te luisteren aan de muren zet of de vensters van de Kuil, en wie scherp luistert zou kunnen horen wat de tijd bracht en zal brengen aan liefde en ziekte, aan leven en dood, aan alle geheimen.

Discretie. Daar is alles mee gezegd.

Lustrum VI ~ gala

Voor ons VIe lustrum was het eindelijk zover, het eerste lustrumgala der Heerendispuut Excessive. De Heeren zijn afgereisd naar Turnhout en neergestreken bij priorij Corsendonk, waar de wijn rijkelijk gevloeid heeft. Er was een heerlijk diner en de avond werd besloten met een meaui feest.

Lustrum VI ~ Reis

Het hoogtepunt van ons lustrum: de reis naar Mexico!

Met 16 Heeren zijn we 2 januari vertrokken richting de Mexicaanse zon, vele corona’s en herinneringen voor het leven. Van een luchtballonvaart over piramides tot klimmen naar grote hoogtes. De Mexicaanse wegen onveilig maken en parelwitte stranden. Hieronder zijn wat parels te zien die gedurende de reis geschoten zijn. 

Lustrum VI ~ Receptie

Om ons lustrum op gepaste manier af te sluiten hebben we een choed feest gehouden tijdens onze receptie. Vrienden en vriendinnen van binnen en buiten Tilburg waren uitgenodigd om onze 30 jarig bestaan te vieren. En wat voor een feest was het! De drank vloeide rijkelijk terwijl de dj’s hit na hit draaide. De Heeren konden na deze avond terug kijken op geweldig lustrum.