Locatie

Op de kruising van de Korvelseweg en de Korveldwarsstraat is ons meauje dispuutshuisch gelegen. Dit prachtige hoekhuisch biedt onderdak aan twaalf Heeren en is het fundament van een geweldige studententijd. Ons huisch beschikt onder meer over 2 keukens, 3 badkamers, een zeer ruime borrelkamer, een groot dakterras en een knusse woonkamer. Met zoveel plek worden de ruimtes voor hun eigen doeleinden gebruikt. 

Borrelkamer

In de borrelkamer worden geregeld borrels georganiseerd met vrouwendisputen en organiseren we dispuutsavonden waar een aantal gasten avonden in elkaar zetten met onder meer een pub quiz, Ranking the Excessiver en een jaarlijks FIFA-toernooi. Ook biedt deze ruimte uitstekend de mogelijkheid om een biertje aan onze eigen huischbar te drinken en een kaartje te leggen of simpelweg een avondje te lallen of te filosoferen over de zin van het leven.

Dakteras

Zodra de zon begint te schijnen zijn we al snel geneigd om plaats te nemen op ons zonovergoten dakterras. Dit ruime dakterras biedt plek aan alle huischbewoners en is onder andere voorzien van een barbecue. Hier wordt vaak een biertje gedronken met lekker weer en na het eten blijven we meestal hangen tot de zon onder is.

Kamers

De kamers in het huisch verschillen van grootte. Er zijn een aantal zeer ruime kamers (zelfs een met eigen badkamer, niet meegerekend bij de 3 algemene badkamers) en een aantal kamers die prima ruimte bieden om in te wonen en in rust te kunnen studeren. We werken met een doorschuifsysteem, waardoor je dus al snel de keuze hebt om naar een groter vertrek te switchen of in je huidige stekje te blijven zitten.