Het dispuutshuisch

Ons dispuutshuisch

Dispuutshuisch

Op de kruising van de Korvelseweg en de Korveldwarsstraat is ons meauje dispuutshuisch gelegen. Dit prachtige hoekhuisch biedt onderdak aan twaalf Heeren en is het fundament van een geweldige studententijd. Ons huisch beschikt onder meer over 12 kamers, 2 keukens, 3 badkamers, een zeer ruime borrelkamer, een groot dakterras en een knusse woonkamer. 

Borrelkamer

De borrelkamer is het hart van het huisch. Zodra je deze kamer binnenloopt zie je onze rijke geschiedenis aan de muren hangen. In deze ruimte genieten we s ’avonds graag samen van een speciaal biertje na een lange dag, kijken we voetbalwedstrijden of films op onze beamer of leggen we rustig een kaartje. Maar dat is uiteraard niet het enige doel van deze prachtige ruimte. Wekelijks openen wij onze deuren voor damesdisputen om hier de wildste avonden te beleven. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door het pronkstuk van ons huisch, namelijk onze meauje bar met tap. Al met al worden hier wekelijks herinneringen gemaakt die jaren mee gaan!

Dakterras

Zodra de zon begint te schijnen zijn we al snel geneigd om plaats te nemen op ons zonovergoten dakterras. Dit ruime dakterras biedt plek aan alle huischbewoners en is onder andere voorzien van een barbecue en loungeset. Hier wordt vaak een biertje (of 10) gedronken met lekker weer, dit kan uitlopen tot in de late uurtjes. Daarnaast leidt ons dakterras naar onze tuin. Deze plek is uitermate geschikt voor beerpong toernooien, borrels of een fanatiek potje tafeltennis.

Kamers

De kamers in het huisch verschillen van grootte. Er is een aantal zeer ruime kamers die prima de ruimte bieden om in te wonen en in rust te kunnen studeren. We werken met een doorschuifsysteem, waardoor je dus al snel de keuze hebt om naar een groter vertrek te switchen of in je huidige stekje te blijven zitten.

Why Outdoor Adventure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

What You Get

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.